Aktuellt

Joomlas säkerhetsteam har löst ett allvarligt säkerhetsproblem som gäller Joomla 1.5, 2.5 och 3.4 och det finns en fix som kan installeras för detta. Det är av största vikt att denna fix installeras snarast eftersom det annars är stor risk att man får sin hemsida hackad.

Information från Joomla här: https://developer.joomla.org/security-centre/630-20151214-core-remote-code-execution-vulnerability.html

Kunder som har vårt Säkerhetspaket för hemsidor behöver inte tänka på detta utan får säkerhetsfixen installerad av oss direkt.

Säkerhetspaketet kostar 1995 kr / år + moms och med det så ser vi löpande till att din hemsida är uppdaterad med senaste programversion så att du själv aldrig behöver tänka på detta. Vi lämnar i samband med detta ett introduktionserbjudande på 500 kr till de kunder som ännu inte abonnerar på säkerhetspaketet, vilket innebär att säkerhetspaketet då kostar 1495 kr + moms det första året. Erbjudandet gäller vid beställning av säkerhetspaketet före 2015-12-31.

Vill du inte beställa säkerhetspaketet men ändå ha hjälp med att få din hemsida uppdaterad för att avhjälpa säkerhetsproblemet så kan vi naturligtvis hjälpa dig med detta till fast pris - 495 kr + moms. Då ingår att vi också tar en aktuell backup av din hemsida.

Prova gratis!

Prova WebHotel24 gratis i en månad utan förpliktelser! Läs mer här!

 

Prova webbhotell gratis