Har du, liksom många andra senaste åren råkat ut för att den epostadress som du haft via din internetleverantör har upphört? De eposttjänster som t ex ComHem har tillhandahållit erbjuder de inte längre.

Eller har du flyttat och bytt internetleverantör och därmed också blivit tvungen att byta epostadress? Något som är opraktiskt eftersom i princip alla tjänster som kräver någon form av inloggning är kopplade till din epostadress. 

Att ha en epostadress som är permanent och inte behöver ändras är praktiskt och bekvämt!

Gratis eposttjänster har ofta den nackdelen att när du mailar från dem så klassas och uppfattas ditt mail ofta som spam.

Eposttjänsten primail.se använder samma högkvalitetstjänst som våra eposttjänster för företag - därför är det inte gratis. Vill du prova primail.se så har du 14 dagars öppet köp. Tjänsten vänder sig främst till privatpersoner. Behöver du epost till ditt företag så hänvisar vi till våra företagstjänster.

För 299 kr om året kan du få en operatörsboerende epostadress 

Med primail.se kan du få en epostadress som är oberoende av internetleverantör.

Du kan antingen använda din primail.se-adress som din primära eposttjänst eller helt enkelt vidarekoppla den till den epostadress du f n använder. Byter du epostadress så ändrar du bara vidarebefrodran av din primail.se-adress till din nya epostadress. Den epostadress du ska uppge för olika tjänster är då din primail-adress.

Beställning av epostkonto - primail.se

Du måste ange ditt namn

Du måste ange ditt efternamn

Du måste uppge en befintlig eposadress

Du måste ange vilken epostadress du önskar få under @primail.se

OBS! Efter att du skickar din beställning så kontrollerar vi att den önskade adressen är ledig. Du kan inte börja använda adressen förrän du får en bekräftelse från oss.

 

Tjänsten faktureras årsvis och faktura skickas i PDF-format via epost till din primail.se-adress.

Öppet köp 14 dagar. Uppsägningstid 1 månad. 1 GB lagringsutrymme. Support via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

 

Du måste godkänna villkor och GDPR

 

 

Logga in

För att logga in på ditt primail.se-konto, klicka här:

 

Gå till inloggning