SajtCare - skyddar din hemsida mot hackning!

SajtCare är ett underhållsavtal och säkerhetspaket för Joomla, WordPress och PrestaShop

SajtCare är vårt unika underhållsavtal och säkerhetspaket för Joomla, WordPress och PrestaShop som minskar risken för att din hemsida blir hackad. Det är dyrbart att reparera en hackad hemsida så det är väl värt pengarna att förebygga intrång med hjälp av vårt unika säkerhetspaket!

För att minska risken för intrång är det viktigt att programvaran i hemsidan kontinuerligt hålls uppdaterad. SajtCare underhållsavtal och säkerhetspaketet är en tjänst där vi löpande upprätthåller säkerheten i din hemsida.

I vårt unika säkerhetspaket ingår:

  • Förebygga: Våra erfarna tekniker går igenom din hemsida och inför åtgärder som gör det svårare för en eventuell inkräktare att ta sig in
  • Underhålla: Vi följer kontinuerligt utvecklingen av Joomla, WordPress och PrestaShop och så snart det kommer ut en ny version uppgraderar vi din hemsida och tillägg (extensions, plugins och moduler)
  • Arkivbackup: I samband med uppgraderingen tar vi också en backup av din hemsida som vi arkiverar
  • Garanti: Skulle olyckan ändå vara framme och din hemsida blir hackad så ingår det att vi kostnadsfritt åtgärdar det och återställer hemsidan

Kan vi lämna en 100%-ig garanti att hemsidan aldrig blir hackad med SajtCare underhållsavtal och säkerhetspaket? Nej, det vore lika dumt som om en låssmed garanterar att man aldrig kan få inbrott med hans lås installerade.  Med SajtCare reduceras risken markant och skulle det mot förmodan ändå bli intrång i hemsidan så åtgärdar vi det utan extra kostnad.

För priser på SajtCare underhållsavtal/säkerhetspaket för WordPress, Joomla och PrestaShop - se vår prislista här

OBS! SajtCare är lämpat för hemsidor som är byggt med standardkomponenter, t ex Joomla eller WordPress med omodifierade tillägg, plugins och templates/teman. Om din webbutvecklare har skräddarsytt programkoden, ändrat i kärnkomponenter eller liknande så är SajtCare inte lämplig eftersom sådana modifieringar kommer att skrivas över vid uppdateringar. Konsultera din webbutvecklare eller kontakta oss så kan vi undersöka det närmare. 

Komplettera SajtCare med SSL-certifikat

Säkerhetspaketet kan kompletteras med ett SSL-certifikat som gör att din hemsida nås via https. Förutom att det innebär att all kommunikation mellan besökaren och din hemsida sker krypterat medför det högre rankning av din hemsida i Google. SSL-certifikatet som ingår i paketet är ett s k domänverifierat certifikat. Behöver du annan typ av SSL-certfikat kan vi naturligtvis hjälpa till med det också.

OBS! I alla företagsabonnemang hos WebHotel24.se så ingår SSL-certifikat för hemsidan utan extra kostnad. Det är bara om du köper SajtCare till en hemsida som ligger på ett annat webbhotell som det kan behövas komplettering med SSL-certifikat.

För priser på SajtCare underhållsavtal/säkerhetspaket med SSL för WordPress, Joomla och PrestaShop - se vår prislista här

Har du frågor - kontakta oss

För beställning - se beställningsblankett och villkor på prissidan

Prova gratis!

Prova WebHotel24 gratis i en månad utan förpliktelser! Läs mer här!

 

Prova webbhotell gratis