Frågor och svar

Jag ska uppge min e-postadress, hur slipper jag spam?

Våra servers har inbyggda spamfilter men när du uppger din e-postadress i ett online-formulär finns det en risk att du kommer att motta spam som passerar våra filter.

Vi har dock stöd för s k email-tagging vilket innebär att du kan uppge en unik e-postadress för varje webbplats där du registrerar din e-postadress. Det medför att du dels kan se vem som sålt din e-postadress eller själva nyttjar den för att skicka dig spam, dels kan du enkelt spärra just den e-postadressen utan att det påverkar din normala e-postadress.

Det fungerar genom att du lägger till ett plustecken och unikt ord till namnet i din e-postadress som du uppger i formläret. Du behöver inte skapa denna e-postadress eftersom våra servrar automatistkt hanterar detta.

Om din normala e-postadress t ex är Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och du vill registrera en e-postadress på Blocket så kan du uppge adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Denna kommer att fungera automatiskt utan att du specifikt behöver skapa e-postadressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och inkommande e-post kommer att hamna i din e-postbox för Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skulle du få spam till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. kan du lätt spärra denna adress utan att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. påverkas.

Fjärrsupport

Nedladdning av program för fjärrsupport

Supportpersonalen guidar dig till en lösning och vid behov kan vi fjärrstyra din dator för att åtgärda problem. Klicka på ikonen nedan om vår tekniker ber dig att starta fjärrstyrning.

 

Alternativ metod

För alternativ metod för fjärrsupport med hjälp av tillägg till Chrome klicka här för instruktioner.